Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Eerste avondrace bij kunstlicht in het MAC Stadion afgelast

MAC-StadskanaalSTADSKANAAL – Ondanks vele uren van voorbereiding en werkzaamheden heeft het bestuur van de MAC-Stadskanaal moeten besluiten The Finals of Grasstrack van 3 oktober 2015 af te gelasten.
“Het aanhoudende natte weer van de afgelopen weken en vooral de afgelopen dagen maakt dat we de noodzakelijke voorzieningen, zoals o.a. de veiligheidsboarding, niet kunnen plaatsen zonder blijvende schade aan de nieuwe baan en terrein te veroorzaken. De baan en vooral de omringende taluds zijn door de grote hoeveelheid neerslag van de laatste tijd verzadigd met water waardoor het onmogelijk is geworden het terrein met het nodige materieel te betreden. Na het raadplegen van diverse deskundigen en na lang wikken en wegen hebben we daarom tot onze grote spijt moeten besluiten dat The Finals of Grasstrack van 3 oktober niet plaats kan vinden. De veiligheid en comfortabele omstandigheden van het publiek staat bij de MAC Stadskanaal & Omstreken als prioriteit we willen hier geen risico in nemen.
We gaan onze energie nu richten op de aanstaande Pinksterraces 16 Mei 2016. In 2016 gaat de MAC Stadskanaal & Omstreken haar 65e verjaardag te vieren. Hier willen we graag iets bijzonders van maken !  Ook uw hulp is meer dan welkom en stel ons vooral op hoogte van uw wensen en vooral ideeën en suggesties.
Alleen samen kunnen we van 2016 een bijzonder jubileumjaar te maken van een traditioneel evenement sinds 65 jaar in de kanaalstreek.” Aldus het bestuur van MAC-Stadskanaal & Omstreken.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.