Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Toch één grote vrijwilligersavond in Stadskanaal

vrijwilligers bedanktSTADSKANAAL – Jaarlijks organiseert de werkgroep vrijwilligers van Welstad een feestelijke vrijwilligersavond. Deze avond wordt de vrijwilligers aangeboden als dank en waardering voor hun inzet. Op het laatste moment heeft de werkgroep vrijwilligers besloten voor dit jaar terug te vallen op de oude opzet:  één grote vrijwilligersavond voor alle vrijwilligers. Die zal worden gehouden op donderdag 22 oktober in sporthal de Spont.

Het programma duurt van 19.00 – 22.00 uur en bestaat uit een gezellig warm/koud buffet, verhalen met columnist Herman Sandman en muziek met zangeres Marian Zijlstra. De aanmelding van vrijwilligers voor de avond verloopt via de organisatie waar men vrijwilliger is. Organisaties kunnen hun vrijwilligers aanmelden via info@welstad.nl of telefonisch bij Welstad tel. 635999.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.