Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veel medailles voor ZPC Stadskanaal

zwemmenSTADSKANAAL – Zaterdag 26 september zwom ZPC Stadskanaal de 25/50m wedstrijd deel 2 in Stadskanaal. Er werden maar liefst 12 medailles behaald op de 50m vrijeslag. Goud was er voor Vincent Banus, Sterre-Marit Drok, Sanne Kloezen en Bas Lingbeek. Zilver werd behaald door Lyanne Pathuis, Suzanne Klinkenberg en Dennis Wijbenga. Brons was er voor Ruben de Jonge, Hinke Jager, Esmee Kloezen, Eveline Bleeker en Martijn Lingbeek.
Ook werden er, net als bij deel 1, clubrecords gezwommen. Lisanne Boets wist op de 25m vlinderslag en 25m rugcrawl het clubrecord van 13 t/m 19 jarigen te verbeteren. Gerko Wilkens pakte op de 25m vlinderslag het clubrecord van 17jaar en later. Ook pakte hij het clubrecord van de 25m rugcrawl van 17 t/m 19 jaar. Max Pathuis verbeterde het clubrecord van de 25m vlinderslag en de 25m rugcrawl voor de jongens 15 en 16 jaar.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.