Direct naar de inhoud.

Legendarische ex gitarist van Iron Maiden komt naar FOX Nightlife Stadskanaal

ironmaidenSTADSKANAAL – In Fox Nightlife vindt op vrijdag 13 november de eerste editie plaats van het Icons Of Rock Festival. Very ‘Eavy Festival organisator Hugo Koch heeft een top-programma samengesteld en wil dat Icons Of Rock op termijn een begrip zal worden in de Noordelijke provincies met alleen de beste tribute bands.

 

 

Iron Maiden, Deep Purple, Thin Lizzy en Ramones

De formatie “Harris” mag worden gezien als de beste Iron Maiden tribute band van Nederland. Koch boekte deze bands reeds meerdere malen en telkens ging het dak eraf. “Purple Strangers” spelen uitsluitend nummers van Deep Purple. De band bestaat louter uit topmuziekanten. “Parris” bestaat uit dezelfde leden als “Harris”, echter zal de band onder deze naam een fantastische set Thin Lizzy nummers ten gehore brengen. “Rumbones” is een Ramones tribute band en komen uit Stadskanaal. Ze zullen de avond openen met een spetterend optreden.

Dennis Stratton

In 2013 haalde Koch ex Iron Maiden gitarist ook al eens naar Stadskanaal. De gitarist sloot samen met “Harris” toen het Very ‘Eavy Festival af en tot op de dag van vandaag blijven de bezoekers vragen om hierop een vervolg te geven. Dat gaat dus 13 november gebeuren!

Toetje

“Eigenlijk was het programma voor Icons Of Rock al een tijdje bekend”, aldus Koch. Aangezien het Very ‘Eavy Festival van 2016, waarvoor Koch reeds o.a. ex Scorpions gitarist Uli Jon Roth en The Rods contracteerde , voor het eerst in Fox Nightlife zal plaatsvinden, wil de organisatie de nieuwe locatie aan zoveel mogelijk bezoekers presenteren. “We zijn trots op de samenwerking met Fox, en hebben daarom besloten de ex gitarist van Iron Maiden als “toetje” aan het programma van Icons Of Rock toe te voegen”.

Icons Of Rock vindt plaats op vrijdag 13 november 2015 in Fox Nightlife, aan de Hoofdstraat 94 in Stadskanaal. De deuren gaan open om 19.30 en om 20.30 staat de eerste band op het podium. Kaarten kosten € 15,00. Ze zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via foxstadskanaal.nl/tickets en alle Primera winkels in Nederland. Aan de kassa op de dag zelf is de toegangsprijs € 20,00. De organisatie raad aan om niet te lang te wachten met het aanschaffen van de kaarten i.v.m. grote belangstelling vanuit het hele land.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-