Direct naar de inhoud.

Dubex Stadskanaal levert eerste zelfrijder in Zweden

  • door:
  • op:

Dubex HT 160STADSKANAAL – Dubex uit Stadskanaal levert de vernieuwde HT 160 zelfrijdende veldspuit af in Zweden. De zelfrijder zal worden gebruikt door een agrariĆ«r in Zuid-Zweden met een werkareaal van ongeveer 750 hectare.

De machine wordt aangedreven door een Deutz-Fahr motor met een vermogen van
180 kW (245 pk). De machine is in hoogte verstelbaar, heeft een werkbreedte van 36 meter en een tankinhoud van 6.000 liter. De bodemvrijheid van het onderstel bedraagt 1,20 meter.

De machine is voorzien van ISOBUS, Touch 1200 terminal en Section Control. Verder beschikt het over Airtec, elektrische kranen, automatische boomhoogteregeling en variabele geometrie. De comfort- cabine is luchtgeveerd en van alle gemakken voorzien.

Dubex is een fabrikant van hoogwaardige gewasbeschermingmachines. Sinds de oprichting in het jaar 1953 heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op de Midden- en Noord-Europese markt. Maar ook ver buiten de Europese grenzen mag Dubex zich verheugen in een groeiende belangstelling. Kwaliteit, gebruikersgemak en opvallende innovaties dragen hier aan bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-