Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Met de stoomtrein de herfst in

STAR stoomtrein herfstSTADSKANAAL – Het bos verkleurt, de blaadjes vallen van de bomen. Kortom: de herfst is begonnen. Tijdens de herfstvakantie rijdt Museumspoorlijn S.T.A.R. op zondag 18, woensdag 21 en zondag 25 oktober met de stoomtrein tussen Stadskanaal en Veendam.
Op alle rijdagen in de herfstvakantie rijdt de S.T.A.R. drie keer tussen Stadskanaal en Veendam. Vanaf Stadskanaal vertrekt de stoomtrein om 10.45, 13.30 en 15.50 uur, vanaf Veendam om 11.55 en 14.45 uur.

Woensdag 21 oktober: Langs de Semslinie in de herfst
Op woensdag 21 oktober is het ook voor de laatste keer dit seizoen mogelijk om de combinatie met de historische trekschuit (‘De Snikke’)  te maken.  Per stoomtrein gaat het dan naar Bareveld en per ‘Snikke’ weer terug naar Stadskanaal.  De toch is ook andersom te maken. Voor het arrangement met de Snikke geldt dat vanwege de beperkte plaatsruimte reserveren aanbevolen wordt!

Zondag 25 oktober Oktobermaand Kindermaand
Op zondag 25 oktober staat de rijdag in het teken van Oktobermaand Kindermaand. Kinderen t/m 11 jaar kunnen op deze dag gratis met de stoomtrein mee. Ook is er o.a. een ballonnenwedstrijd.
Dus ook in de herfst is het terug in de tijd voor jong en oud!

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.