Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Basketballcursus voor basisschoolleerlingen

basketbalSTADSKANAAL – In samenwerking met stichting Welstad krijgen de leerlingen van OBS Meester Neuteboom, CBS Gabriel Dam en CBS de Maarsborg  deze maand een basketballcursus van basketball vereniging Jahn II. Alle leerlingen van groepen 3 tot en met 8 krijgen drie lessen in basketball die afgesloten worden met een groot basketballtoernooi op vrijdag 16 oktober in het Pagecentrum. Na het toernooi krijgen alle deelnemers een basketballdiploma, als bewijs van alles wat ze geleerd hebben. Hierna is er voor alle kinderen in Stadskanaal en omstreken elke woensdag van 17:30 – 18:30 een inlooptraining in het pagecentrum, zodat ze nog meer kunnen basketballen, geen aanmelding nodig.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.