Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Minioren ZPC Stadskanaal presteren goed in Groningen

zwembadSTADSKANAAL – Afgelopen zaterdag was de eerste minioren wedstrijd van dit seizoen. Voor Vincent Rutgers, Ruben de Jonge, Eline Haan en Annelot Rutgers was dit de eerste keer dat ze 100 meter gingen zwemmen. Zij hebben prima tijden op de klokken gezet. Jesper Boets zwom bij de jongens 11 jaar drie keer naar een derde plaats op de 100 meter borstcrawl, 100 meter rugcrawl en 100 meter schoolslag. Marit Post zwom bij de meisjes 9 jaar twee keer naar een tweede plaats op de 100 meter schoolslag en de 50 meter vlinderslag. Ze deed dit met twee nette PR’s.
De grotere dames, Sterre-Marit Drok, Eline Pathuis en Manon Post zwommen vandaag de 200 meter rugcrawl en 200 meter schoolslag en lieten daarbij keurige tijden zien. Sterre-Marit werd hier twee keer eerste, Eline derde en achtste en Manon vijfde en zesde.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.