Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Informatieve markt in Onstwedde

Multifunctioneel dienstencentrum "De Bolster" in Onstwedde

Multifunctioneel dienstencentrum “De Bolster” in Onstwedde

ONSTWEDDE – Dinsdag 27 oktober zijn bewoners, verenigingen en organisaties in van harte welkom op een informatieve markt in De Bolster, Boslaan 46 in Onstwedde. De markt is van 16.00 tot 20.00 uur.

Diverse organisaties, werkzaam in Onstwedde, nemen deel aan deze markt: Welstad,(maatschappelijk werk, Seniorenvoorlichter, VIP, Vrijwilligerscollege, Stichting Peuterwerk), gemeente, Lefier, Zorggroep Meander, Thuiszorg Nederland, Buurtzorg, Ocrea, De Zijlen, de bibliotheek en Peuterparadijs,

Kijk op de wijk Onstwedde
De gemeente presenteert de Kijk op de Wijk (KOW) Onstwedde. In het voorjaar zijn de betrokken partners akkoord gegaan met de KOW Onstwedde. Vanuit de KOW is een aantal analyses gemaakt: sociaal, openbare ruimte en woningen. De gemeente hoort tijdens de markt graag de reactie van bewoners, organisaties en verenigingen op de KOW. Daarnaast toont zij de tekeningen van de aanpassingen aan de riolering in de Dorpsstraat en de Kampvennen.

Informatie en activiteiten
Alle aanwezige organisaties informeren de bezoekers graag over hun activiteiten: wat doen zij in Onstwedde? Lefier heeft nog een aantal kavels in Onstwedde te koop; De Zijlen laat de nieuwbouwplannen aan de Landlaan zien en welke vormen van dagbesteding zij bieden. Welstad informeert u over het maatschappelijk werk, de Steunstee-activiteiten, het VIP en nog veel meer.
Bij Ocrea en de Initiatiegroep Energiecoöperatie kunt u terecht met vragen en suggesties. De bibliotheek, het Peuterparadijs en De Zijlen (allemaal gehuisvest in De Bolster) zetten hun deuren open.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.