Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

GoSporters gaan duiken

Duikclub-LatimeriaSTADSKANAAL – Vanavond gaan een tiental deelnemers van de afgelopen GoSport bij duikvereniging Latimeria een introductieduik doen. Onlangs ijdens het evenement ‘GoSport’ in het centrum van Stadskanaal konden de deelnemers meedoen aan een prijsvraag over duiken. Daaruit zijn nu de winnaars geloot en die krijgen vandaag met enkele vrienden of vriendinnen een echte onderwater les in het Pagezwembad.

Vooraf krijgen zij theorie instructie in het clubgebouw van Latimeria aan de hoveniersweg in Stadskanaal (Boerderij De Brouken, aan de Pageplas). Deskundige instructeurs van Latimeria staan klaar om informatie te verstrekken
over het duiken, de brevetten en verschillende specialisaties.

Om 21.00 uur is de wekelijkse zwembadles in zwembad Pagedal. Na korte aanmelding kan iedereen een keer meedoen. Zwemkleding en een handdoek is het enige wat hoeft worden meegenomen. Duikclub Latimeria heeft basismateriaal beschikbaar.

Duikclub Latimeria zorgt sinds januari 1990 voor voorlichting, promotie en organisatie van het sportduiken voor belangstellenden uit de gemeente Stadskanaal en omgeving. In januari 2015 bestond Latimeria 25 jaar. De vereniging biedt naast de duikopleidingen veel verschillende evenementen en een hoop gezelligheid. Alle opleidingen, trainingen, evenementen en andere activiteiten worden mogelijk gemaakt door de actieve vrijwilligers en de enthousiaste deelnemers. Meer info kun je lezen op latimeria.nl.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.