Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verhalencafé: Herinneringen aan de bevrijding van Stadskanaal

Slide verhalencaféSTADSKANAAL – Woensdag 28 oktober organiseert Bibliotheek Stadskanaal een gratis verhalencafé. Bezoekers kunnen hun verhaal over de bevrijding in en rondom Stadskanaal en Ter Apel vertellen. Of ze kunnen luisteren naar de verhalen van anderen.

Expositie
Het verhalencafé wordt georganiseerd naar aanleiding van de expositie ‘Routes of Liberation: European Legacies of the Second World War’ die momenteel in Bibliotheek Stadskanaal te zien is. Dit is een unieke reizende expositie over het dodelijkste gewapende conflict in de menselijke geschiedenis. Deze is nog tot 1 november te bezichtigen.

Verhalen
Iedereen is welkom om zijn verhaal te komen te vertellen of te komen luisteren naar de verhalen van anderen. Men kan ook voorwerpen en of foto’s meenemen om het verhaal levendiger te maken. Om de verhalen van deze avond niet verloren te laten gaan, worden deze opgetekend (als de verteller dat wil).

Het verhalencafé in Bibliotheek Stadskanaal begint om 19.30 uur, de toegang is gratis.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.