Direct naar de inhoud.

Scholentoernooi basketball groot succes

  • door:
  • op:

basketbaltoernooi-JahnIISTADSKANAAL – Afgelopen vrijdag 16 oktober werd er in het Pagecentrum in Stadskanaal een basketball toernooi gehouden voor de leerlingen van brede school ter Maarssen. De leerlingen van groepen 3 – 8 hadden in de afgelopen 3 weken een basketballcursus gevolgt van Basketballvereniging Jahn II en mochten nu laten zien wat ze allemaal geleerd hadden.
De ruim 300 leerlingen speelden op 8 velden leuke wedstrijden en lieten onder aanvoering van enthousiaste meesters en juffen hun pas geleerde trucjes zien. Vanaf een goed gevulde tribune keken vele ouders toe naar de basketballkunsten van hun kinderen.
Aan het einde van het toernooi gingen alle leerlingen de herfstvakantie in met een basketballdiploma en een uitnodiging om langs te komen op de open inlooptrainingen van BV Jahn II elke woensdag (buiten de vakanties) van half 6 tot half 7 in het Pagecentrum.
Vanwege het succes willen Basketballvereniging Jahn II en stichting Welstad de komende jaren de basketballcursus ook op andere scholen organiseren.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal