Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RK Kerk Stadskanaal open op Allerzielen

kaarsenSTADSKANAAL – Allerzielen is een oude traditie waarbij de doden herdacht worden. Al eeuwen is het binnen de RK kerk de gewoonte om op deze dag bloemen en een kaarsje op het graf te plaatsen. Het is steeds gewoner voor niet kerkelijke mensen om een kaarsje te branden om hun geliefde te gedenken. Mocht u ook op maandag 2 november een kaarsje willen aansteken om iemand te herdenken, dan kan dat. De katholieke kerk aan de Poststraat 38 in Stadskanaal opent haar deuren op 2 november tussen 16.00 en 18.30 uur om mensen de gelegenheid te geven een kaarsje op te steken bij de gedachteniswand. De kerk is open voor iedereen die wil herdenken. In de Allerzielenviering van 19.00 uur is er voor de overledenen van het afgelopen jaar van de RK parochie Maria ten Hemelopneming speciale aandacht. Ook daar bent u van harte welkom.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.