Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vrouw jaagt overvallers de deur uit

Politie-112-logo-alarm-hulpdiensten. groot formaat.VEENDAM – Een medewerkster van het café-restaurant bij het treinstation aan de Parallelweg in Veendam wist vrijdagmiddag twee overvallers weg te jagen.

De vrouw kreeg iets na half vijf twee mannen in de zaak die geld eisten. Een van de mannen liep de toonbank voorbij, duwde de vrouw richting de keuken en probeerde haar bij de keel te grijpen. De medewerkster lukte het om een slaghout te pakken en zich daarmee te verdedigen. De daders vluchtten daarna in de richting van het Stationspark.

De politie komt graag in contact met getuigen of met mensen die mogelijk over informatie beschikken. De daders hadden een donkere huidskleur en droegen beiden een donkere pet. Een van de mannen was tussen de 25 á 30 jaar, ongeveer 1.85 cm en droeg een rode jas. De tweede dader was een stuk kleiner. Er kan contact worden opgenomen met de politie via 0900-8844 of via het contactformulier op de website van de politie.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.