Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Halloweenoptocht in Maarsstee

MaarssteeSTADSKANAAL – Vrijdagavond 30 oktober is het griezelen geblazen in de wijk Maarsstee in Stadskanaal. Er dolen die avond acht spoken en zombies door de wijk. Ook zijn er drie enge plekken waar je liever niet wilt komen, maar toch ook wel weer spannend zijn. Alle bewoners zijn gealarmeerd.
Tussen al dit engs hebben kinderen van 4-12 jaar een optocht door de wijk, Zelf ook verkleed,  gaan ze met het bekende ‘trick or treat’ door de wijk. De optocht start om 18:30 uur bij het Buurtcentrum Maarsstee en eindigt omstreeks 21:00 in een feesttent aan de Gelderselaan. Daar zorgen de vrijwilligers van het Kinderwerk Maarsstee/Maarswold voor iets te drinken en een warme hap voor de kinderen.

Opgave via mrosingsiebring@hotmail.com of via de Facebookpagina van Stichting Buurtcentrum Maarsstee of Kinderwerk Maarsstee/Maarswold.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.