Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Hennepkwekerij in Nieuw Buinen ontmanteld

Hennepkwekerij ontmanteld in verhuurd pand 28-10-15NIEUW BUINEN – Aan het Noorderdiep in Nieuw Buinen is woensdagmorgen een hennepkwekerij ontmanteld. In drie kamers op de bovenverdieping van een ‘verhuurde’ woning werd in een grote hennepkwekerij met rond de 750 hennepplanten aangetroffen. De woning werd sinds een paar maanden verhuurd. Bij het betreden van de woning was de huurder niet aanwezig. Alle planten werden te plaatse vernietigd. De apparatuur dat voor de hennepkweek in gebruik was, is in beslag genomen en zal ook vernietigd worden. De politie doet verder onderzoek. Of het stroom illegaal werd afgetapt is onbekend.

[Foto: 112regioflits]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.