Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Schollema is ereburger geworden van de Pekela’s

Meindert-SchollemaPEKELA – Vrijdagavond heeft burgemeester Meindert Schollema van de gemeente Pekela afscheid genomen van zestien jaar burgemeesterschap. Schollema deed dit middels een receptie in MFC De Binding in Oude Pekela gevolgd door een bijzondere raadsvergadering waarin de oud burgemeester eervol ontslag werd verleend. Loco-burgemeester Hennie Hemmes kreeg de ambtsketen omgehangen. Lang zal dit niet duren want op 3 november zal de nieuwe burgemeester Jaap Kuin aantreden.

Geliefd

Meindert Schollema was geliefd bij zijn burgers. Wilde gewoon zijn en dat is hem ook gelukt. Dat de Pekelders hem nooit zullen vergeten blijkt wel uit het feit dat Schollema ereburgerschap is verleend. Ereburgerschap voor hem en zijn vrouw Trieneke. Want zoals zo vaak staat achter een belangrijk leider een belangrijk adviseur. En dat was (zijn) Trieneke..

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.