Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ziggo komt met eigen sportzender

Ziggo televisieMEDIA – Kabelprovider Ziggo voert op maandag 2 november een zenderverplaatsing in het aanbod van digitale tv door. Het kanaal waarop de zender van de maand te zien is, verhuist dan van kanaal 14 naar kanaal 996. De zenderverplaatsing heeft te maken met de komst van een nieuwe sportzender. Ziggo heeft op 2 november een persconferentie in Amsterdam gepland. Hier wordt informatie over de nieuwe zender – die de werknaam Ziggo Sport heeft – openbaar gemaakt.

Bronnen bij de mediawebsite ‘Totaal TV‘ zeggen dat de nieuwe sportzender op zeer korte termijn via voorkeuzekanaal 14 met uitzenden begint. Ziggo Sport komt in de vorm van exclusief content alleen voor Ziggo-abonnees en zonder meerkosten in het digitale zenderaanbod beschikbaar. Ziggo werkt hierbij onder meer samen met betaalzender Sport1. Er wordt o.a. Voetbal, Golf en Formule 1 verwacht.

Update 2/11: Ziggo Sport wordt een HD zender die ongecodeerd te zien zal zijn voor alle Ziggo abonnees. Zojuist is bekend gemaakt dat de zender gaat starten op 12 november. 

Voor de actuele Ziggo zenderlijst kijk hier

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.