Direct naar de inhoud.

Halloweentocht Maarsstee was een griezelig succes

S-Express HalloweenSTADSKANAAL – Maar liefst 46 kinderen en 19 volwassenen (ouders van de kids) gingen samen met enkele verklede vrijwilligers door de straten van Maarsstee. Voor vertrek kregen alle kinderen een beschermend bandje om zodat eventuele griezels die ze misschien onderweg tegen zouden kunnen komen hun geen kwaad konden doen!! Om 19:00 uur ging men van start vanuit het buurtcentrum. De tocht begon..
Naast de zombies en andere griezels waren er 3 plekken in de wijk met lekkernijen voor de kinderen.

Ondertussen werd er ook over de Halloweentocht gepraat bij RTV Stadskanaal waar Henk Mulder van Maarsstee het woord deed. De tocht was bij het grote grasveld aan de Gelderselaan tot zijn einde gekomen bij de zo geheten “scare zone”. Hier kregen alle kinderen een griezel broodje bestaande uit een knak vinger..
De kinderen kregen tevens een beker heksen ranja en voor de volwassenen was er een lekkere beker koffie of thee brouwsel.
RTV Stadskanaal belde later op de avond met Mathilde Rosing van Maarsstee. Dorien en Alex van het vrijdagavondteam (De S-Express) hadden namelijk een aantal verdwaalde zombies gevonden in de studio..

Halloween Maarsstee

Halloween Maarsstee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-