Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Handen ineen voor Sint

Sinterklaas komt er weer aanKANAALSTREEK – Sint voor elk kind en Snuffelhoek 0599 slaan handen ineen. Ieder kind heeft recht op de Sint, zeg nou zelf, wat is er erger voor een kind dan dat de Sint stilletjes aan je huis voorbij rijdt? Financiële crisis? Sinterklaas heeft toch pakhuizen vol cadeaus, nou dan! Sinterklaas organisator Sieka Rademaker: “Onze Sint en zijn twee pieten die al jarenlang huisbezoeken doen in Ter Apel en omgeving valt al een paar jaar op dat niet alle kinderen Sinterklaasfeest kunnen vieren. Dit doet de Sint veel verdriet en dit raakt de pieten. Daarom willen wij een Sinterklaasfeest organiseren voor alle kinderen zodat zij ook een leuk Sinterklaasfeest kunnen vieren”.

 

Hulp

Maar lieve mensen hiervoor heeft Sinterklaas jullie hulp hard nodig. Daarom is de organisatie op zoek naar speelgoed, sponsors of een kleine bijdrage zodat ook ouders en kinderen die van voedselbank en/of een kleine uitkering moeten rondkomen een fijn Sinterklaasfeest kunnen vieren! Heeft u speelgoed wat u wilt doneren, of wilt u een bijdrage doen dan kunt u een email sturen naar sieka42@hotmail.com.  Graag mailen voor 20 november.
Voor tips en ideeën of vragen kunt u contact opnemen met de hoofdpiet. Mocht de hoofdpiet het te druk hebben dan wordt u doorgeschakeld naar Sieka Rademaker 06-11236071. Want zeg nu zelf wat is er mooier dan een gelukkig kind!

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

1 Reactie op “Handen ineen voor Sint

  1. Wat een geweldig initiatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.