Direct naar de inhoud.

Win weekend shoppen in Londen of een kerstboom bij Specsavers Stadskanaal

  • door:
  • op:

london4Stadskanaal – Specsavers viert dit jaar haar 15-jarige jubileum in Nederland. Om deze mijlpaal samen met klanten te vieren, geeft zij in aanloop naar de feestdagen het startsein voor een kerstactie in alle 118 winkels. Zo maken klanten van Specsavers Stadskanaal kans op een weekend kerstshoppen in Londen ter waarde van 500 euro en een versierde kerstboom.

De winnaars van de kerstboom worden geloot uit alle klanten die tussen 2 en 14 november 2015 een aankoop doen bij Specsavers Stadskanaal. De gelukkige winnaar ontvangt een waardebon van 100 euro voor de aankoop van een boom met decoratie bij Praxis. De winnaar van het weekend kerstshoppen wordt geloot uit alle aankopen die in deze periode bij alle Specsavers-winkels zijn gedaan. De winnaars worden in week 47 bekendgemaakt.

kerst

“Wat veel mensen niet weten, is dat Specsavers een familiebedrijf is. Waarden zoals betrokkenheid, passie en het delen van successen worden gekoesterd. Daarom willen we ons 15-jarig jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan en met klanten vieren. Er is hiervoor geen leukere manier denkbaar dan een klant een onvergetelijke Kerst te bezorgen!”, zegt Jan Smit, optiekpartner van Specsavers Stadskanaal.

Over Specsavers
Het familiebedrijf Specsavers heeft wereldwijd ruim 1.700 winkels, waarvan 118 winkels in Nederland. Deze winkels worden geëxploiteerd op joint-venture basis onder leiding van lokale partners. Specsavers is van mening dat Nederlanders al jaren teveel betalen voor een scherpe blik en een goed gehoor. Met deze filosofie biedt zij sinds 1997 kwalitatief betaalbare oogzorg en sinds 2007 kwalitatieve hoorzorg aan in Nederland. Oogonderzoeken worden bij Specsavers uitsluitend verricht door opticiens en optometristen met minimaal een overheidserkend MBO- of HBO-diploma. Gediplomeerde StAr-geregistreerde triage audiciens adviseren klanten met licht tot ernstig gehoorverlies bij een correcte hooraanpassing in 111 winkels. Specsavers werkt intensief samen met opleidingsinstituten en biedt diverse carrièremogelijkheden.

logo specsavers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-