Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sinterklaas komt 14 november in Stadskanaal aan

Archieffoto Sinterklaas intocht Stadskanaal

Archieffoto Sinterklaas intocht Stadskanaal

STADSKANAAL – Zaterdag 14 november komt Sinterklaas rond 12.45 uur met de trein aan op het perron van Museumspoorlijn S.T.A.R. De kinderen worden, tot de goedheiligman aankomt, vermaakt door het bekende duo Bert & Bert om hierna samen de Sint en zijn knechten bij aankomst te verwelkomen.

Om 13.30 gaat Sint met zijn Hoofdpiet aan boord van trekschuit “De Snikke”. Alle andere Pieten zullen onder begeleiding van muziekkorps Crescendo naar het centrum van Stadskanaal lopen. Sint gaat van boord bij de aanlegsteiger bij Santing Mode. Hierna vervolgt Sinterklaas zijn reis samen met de Hoofdpiet in een open wagen via de Hoofdstraat, Beneluxlaan, AH-plein naar het Raadhuisplein.

meezingen

Aankomst op het plein ongeveer 14.45 uur. Daar brengen Bert & Bert samen met de kinderen een interactief meezing programma. Bert&Bert zingen daar sinterklaasliedjes die geheel in een nieuw jasje zijn gestoken. Het belooft een spetterend en swingende middag te worden! De kinderen die een kleurplaat hebben gemaakt voor Sinterklaas mogen die afgeven aan de Pieten zodat Sint de mooiste tekening kan uitzoeken voor de prijsuitreiking die op zaterdag 21 november in de Kanaalpassage zal plaatsvinden.

[ingezonden CWS]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.