Direct naar de inhoud.

Anne Jan Toonstra in theater Geert Teis

Oi - Poster lrSTADSKANAAL – Dit seizoen tourt cabaretier/muzikant Anne Jan Toonstra met zijn theaterprogramma ‘Oi’ door Nederland. Een verrassende voorstelling waarin Toonstra zich definitief manifesteert als een veelbelovende en volwaardige theaterpersoonlijkheid. Op woensdag 11 november speelt Anne Jan Toonstra ‘Oi’ in Theater Geert Teis in Stadskanaal (aanvang 20.00). Oi, een belofte voor de toekomst

Anne Jan Toonstra is cabaretier, stand-up comedian en muzikant. Op het toneel energiek, ontwapenend en doeltreffend. Het ene moment scherp en zelfs keihard, het volgende moment kwetsbaar en onschuldig. Hij won het Groninger Studenten Cabaretfestival (jury- en publieksprijs) en het Cameretten-festival. Daarnaast is hij oprichter van het succesvolle stand-up comedy collectief De Hyena’s. Eerdere soloprogramma’s van Anne Jan waren ‘Hikikomori’, ‘Noodzakelijk Kwaad’ en ‘Murw’.

Oi gaat over van alles. Maar vooral over muziek. Energie, heel veel grappen en muziek. Het indrukwekkende pianospel waarmee Anne Jan het publiek in vorige shows al voor zich won krijgt in Oi een meer prominente rol. “Ik heb zin om de hele avond achter een piano te zitten. Of op z’n minst de halve.” Luister hier alvast naar ‘Bitch Face’.

De pers over Anne Jan Toonstra

“…Zijn optreden is verpletterend knap. Verrassend en origineel, snel, geestig, effectief,

scherp, hard en eigentijds. Een naam om te noteren” (Jacques d’Ancona)

“Een chronische wervelstorm met veel gevoel voor humor” (Juryrapport Groninger

Studenten Cabaretfestival)

“Uitstekend pianospel, geestige typetjes, originele vondsten en soms vlijmscherp

engagement…” (Alexander Nijeboer, Volkskrant)

Eén reactie op “Anne Jan Toonstra in theater Geert Teis”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-