Direct naar de inhoud.

Hulotech winnaar Startersprijs gemeente Stadskanaal

De deelnemers aan het Innovatieforum. V.l.n.r. Gerard Kremer (MKB Noord), Gert Klooster (gespreksleider), Henk Ensing (gemeente Stadskanaal), Arjan Huiting (Hulotech) en Henk Walraven (Luminext).
De deelnemers aan het Innovatieforum. V.l.n.r. Gerard Kremer (MKB Noord), Gert Klooster (gespreksleider), Henk Ensing (gemeente Stadskanaal), Arjan Huiting (Hulotech) en Henk Walraven (Luminext).

STADSKANAAL – Hulotech heeft de Startersprijs van de gemeente Stadskanaal gewonnen. Dat maakte loco-burgemeester Goziena Brongers woensdagavond bekend tijdens de Promotiedagen in MartiniPlaza Groningen. Zij verving burgemeester Baukje Galama, die wegens ziekte afwezig was.Op het massaal bezochte ‘Plein Stadskanaal’ namen afgevaardigden van Hulotech de Startersprijs dolblij in ontvangst. De twee andere genomineerde bedrijven voor de Startersprijs waren Gasterij Natuurlijk Smeerling en Bouwkundig Ontwerp- en Tekenbureau R. van der Burgh.

Haringparty

De drie finalisten van de Startersprijs werden door wethouder Brongers van de gemeente Stadskanaal en voorzitter Jan Nieboer van de Vereniging van Bedrijven Kanaalstreek (VVBK) in het zonnetje gezet. Dit gebeurde voorafgaande aan de haringparty op het plein Stadskanaal. De finalisten werden beoordeeld op een aantal criteria, waaronder lef van de ondernemer en groei van de onderneming.

Innovatieforum

Hulotech, een 3D-printbedrijf, was tijdens de Promotiedagen ook één van de deelnemers aan een forumdebat over innovatie, op dinsdagavond. Aan dit Innovatieforum verleende ook voorzitter Gerard Kremer van MKB Noord-Nederland zijn medewerking.De andere deelnemers waren Henk Walraven (Luminext) en Henk Ensing (gemeente Stadskanaal).

Geslaagd

Al met al kunnen zowel de vele bedrijven die zich presenteerden op Plein Stadskanaal en de gemeente terugkijken op geslaagde Promotiedagen. Het plein vormde een ‘eyecatcher’ dankzij de sfeervolle verlichting.
Zodoende kwam het thema ‘Stadskanaal, ondernemen in het licht van de toekomst’ extra goed uit de verf.

 

Jan Nieboer van de VVBK (geheel links) en loco-burgemeester Goziena Brongers van de gemeente Stadskanaal (geheel rechts) met de afgevaardigden van Hulotech.
Jan Nieboer van de VVBK (geheel links) en loco-burgemeester Goziena Brongers van de gemeente Stadskanaal (geheel rechts) met de afgevaardigden van Hulotech.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-