Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jan Kost uit Stadskanaal wint auto in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Jan Koster Postcode LoterijAMSTERDAM – Jan Kost uit Stadskanaal is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Hij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio.

Jan streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel hij niet in de finale kwam, won hij toch een nieuwe auto. Wijkgenoot Jeroen kreeg namelijk de optie om te kiezen voor een koffer of door te spelen voor een finaleplaats. Omdat hij koos voor de finale, kregen Jan en zijn echtgenote de koffer met inhoud. Jeroen eindigde als één van de twee laatste finalisten.

Auto Postcode Loterij

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 22 november wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.