Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Onthulling viaductnaam N366 bij Ter Apelkanaal

Foto: R. Wiekenkamp (112regioflits)

Foto: R. Wiekenkamp (112regioflits)

TER APEL – Sinds juli 2015 rijdt het doorgaande verkeer op de N366 bij Ter Apelkanaal over een gloednieuw viaduct. Wat daarbij nog ontbrak was een passende naam. Daarom werd er een prijsvraag georganiseerd, waarbij Groningers een naam voor het viaduct konden bedenken. Donderdag 12 november maakt wethouder Giny Luth van de gemeente Vlagtwedde tijdens een feestelijke bijeenkomst op het gemeentehuis de winnende naam bekend.

Deze winnende naam is gekozen uit bijna 250 inzendingen. De jury bestond uit gedeputeerde van Verkeer en Vervoer Fleur Gräper-van Koolwijk, wethouder van de gemeente Vlagtwedde Giny Luth en zanger Erwin de Vries. De winnaar van de prijsvraag wint een ballonvaart voor twee personen boven de N366 en zal zijn bedachte naam vereeuwigd zien op het viaduct.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.