Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

7 Tinten Grijs live in de S-Express

7tintengrijsSTADSKANAAL – 7 Tinten Grijs is een gloednieuwe band uit Zuid Oost Groningen, die vanaf 2015 energieke Nederlandstalige popmuziek maakt. De groepsnaam is een voortvloeisel uit de diverse grijstinten haar van de bandleden. De stijl is te omschrijven als melodieuze (soft) rock met hier en daar een kwinkslag richting de lokale en landelijke actualiteit. In de Nederlandstalige nummers staan humor, cynisme en alledaagse problemen centraal. Ook serieuze thema’s komen aan de orde. De musici hebben hun sporen in de muziek door de jaren heen al verdiend. Hoewel de bandleden al een poosje meegaan, hebben ze absoluut de uiterste houdbaarheidsdatum nog niet bereikt. Met Nederlandstalige popmuziek wordt er een nieuwe weg ingeslagen. De aansprekende teksten en melodieuze klanken worden in een blokhut gecreëerd. Met behulp van een Jam Hub fungeert de blokhut daarbij als een compacte studio. De band 7 Tinten Grijs bestaat uit Jan Breider op drums, Rikus Oortwijn toetsen, Henk Doeve bas, Arie Franken gitaar, Dick Ahlers zang en geluidstechniek Arnaud van der Laan.

Het live optreden in de S-Express is het tweede optreden van de band. In september traden zij voor het eerst op voor een enthousiast publiek tijdens het Tellerlikker Festival in het Cultuurhuis De Klinker te Winschoten. Al met al genoeg redenen om komende vrijdag 13 november af te stemmen op RTV Stadskanaal of RTV Parkstad.

7tintengrijs

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.