Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nat en onstuimig weertype op komst

Verkeersbord-windZEIST – De herfst laat zich komende tijd van een heel andere kant zien. We krijgen vanaf morgen te maken met een nat en onstuimig weertype. De meteorologen van weeronline.nl waarschuwen voor zware tot lokaal zeer zware windstoten op vrijdagmiddag en vrijdagavond langs de kust. Daarnaast is in het hele land bij buien kans op onweer.

Vrijdag
Gedurende de tweede helft van vrijdagmiddag en op vrijdagavond kunnen vooral in het westen en noordwesten van het land zware windstoten voorkomen van ca. 90 km/uur. Tevens trekken er vanaf de middag enkele buien van west naar oost over het land. Hierbij kan onweer voorkomen en ook landinwaarts is er dan kans op windstoten van ruim 60 km/uur. De temperaturen schommelen overdag tussen de 10 en 13 graden.

Volgende week blijft het wisselvallig en vaak windrijk met middagtemperaturen die geleidelijk dalen naar een graad of 10.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.