Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sinterklaas in Stadskanaal aangekomen

Sint komt aan in Stadskanaal

Sint komt aan in Stadskanaal

STADSKANAAL – (Video) – Sinterklaas is zaterdag met de trein aangekomen op het station van Museumspoorlijn STAR in Stadskanaal. Bij aankomst werd hij opgewacht door kinderen, de lokale media en feestduo Bert en Bert met gezellige muziek. Omdat het koud en guur weer was bij aankomst in de Veenkoloniën trok de Sint en zijn gevolg snel verder per trekschuit. Het laatste stukje richting centrum deed Sinterklaas in een fraaie cabrio. Aangekomen op het Raadhuisplein werd hij en zijn Pieten opgewacht door vele enthousiaste kinderen en begeleiders. Vanaf vandaag mag iedereen weer zijn schoen zetten fluisterde hij ons nog snel toe. Op 5 december verlaat de goedheiligman ons land weer.

Kijk naar onze videoreportage van de intocht dit jaar: 

 

Sint RTV1Sint RTV3Sint RTV

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.