Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Burgemeester trots op genomineerde Ondernemingsprijs

Burgemeester Galama

Burgemeester Galama

STADSKANAAL – Burgemeester Baukje Galama is trots op het Stadskanaalster bedrijf Stopaq, omdat dit bedrijf is genomineerd voor de Groninger Ondernemingsprijs (GOP). Stopaq wist vorige week deze felbegeerde titel niet in de wacht te slepen, maar niettemin is Galama vol lof over de onderneming die zich bezighoudt met innovatieve corrosiebestrijding met een gepatenteerde pasta.

De burgemeester wijst er op dat het al de derde keer op rij is dat een bedrijf uit de regio Kanaalstreek is genomineerd voor de finale van de GOP. ,,Dat geeft het prettige ondernemersklimaat aan, waarin ondernemers, overheid en onderwijs elkaar uitstekend weten te vinden”, aldus Galama, die de uitreiking van de Ondernemingsprijs in MartiniPlaza Groningen bijwoonde.

jpg-stopaq-motorDe Groninger Ondernemingsprijs werd uitgereikt aan Ophtec, een ooglenzenproducent uit Groningen, maar ooit gestart vanuit Stadskanaal. De jury beloonde de scherpe focus en gefaseerde en geleidelijke ontwikkeling van dit bedrijf. Naast Stopaq uit Stadskanaal en Ophtec uit Groningen was ook United Care Products uit Groningen genomineerd; dit bedrijf fabriceert tilliften.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

1 Reactie op “Burgemeester trots op genomineerde Ondernemingsprijs

  1. Is de burgemeester ook trots op de nominatie van Tineke Breider voor de Akkie Hofstee prijs.De zorgprijs van de provincie Groningen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.