Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerstmarkt Musselkanaal zoekt standhouders

MusselkanaalMUSSELKANAAL – Het lijkt een trend te worden. Na “Fijn op het Plein” en “Kleur op het Plein” wordt nu gewerkt aan “Kerst op het Plein”!
Enkele bewoners van Musselkanaal hebben het initiatief genomen om in Musselkanaal een kerstmarkt te organiseren. Ze kunnen daarbij rekenen op ondersteuning van stichting Welstad en stichting Dorpsbelangen Musselkanaal.

Om deze kerstmarkt zo goed mogelijk te maken is men nog op zoek naar standhouders en anderen die kunnen bijdragen aan de kerstsfeer tijdens de markt. Ook mensen die iets in de kerstsfeer willen doen op het podium worden uitdrukkelijk gevraagd zich te melden.
Dat kan het best via kerstophetpleinlint@gmail.com.

De kerstmarkt op het plein in Musselkanaal zal plaatsvinden op zaterdag 19 december 2015 van 16.00 uur tot 21.00 uur.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

5 Reacties op “Kerstmarkt Musselkanaal zoekt standhouders

 1. Paulien Scheinhardt

  Hallo. Ik wil wel als standhouder staan. Wat is voor de rest het idee? Puur kerst verkopen of ook andere spulletjes ? Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet Pauline Scheinhardt

 2. hallo Paulien

  je mag wel even een berichtje sturen naar kerstophetpleinlint@gmail.com.het idee is gewoon van alles leuks haha hebben al een aantal stands..wat wil je verkopen dan?

  groetjes desiree
  werkgroep kerstmarkt lint

 3. Hallo ik sta al 10 jaar met mijn oliebollenkraam op de willemdiemerplein welicht dat ik iets voor jullie kan betekenen heb eventueel ook een heel leuke braadworst en hamburger wagentje . U kunt mij bellen onder nummer 06-51292308 . MVG Geert Eeringa

  • Hallo geert

   Er is al iemand die wil komen met braadworst en hamburger waar ik deze week van hoor of ze wel of niet definitief komen..mocht ze niet komen dan laat ik het je weten!een olibollenkraam hebben we niet en zal wel heel leuk zijn!!het grappige is dat we het er idd al over hadden over je toevallig dat je reageerd.

   Groetjes desiree

 4. Ik wil wel op de markt staan met kerstdecoraties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.