Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gladheid veroorzaakt twee ongevallen op de N366

AmbulanceStockfotoSTADSKANAAL – Ter hoogte van de afslag Stadskanaal Noord op de N366 zijn vanmorgen twee ongelukken gebeurd. Nagenoeg op dezelfde plek en binnen een uur. De politie spreekt dan ook van gladheidsongevallen. Om 07.00 uur vanmorgen was het eerst een bestuurster die in de slip geraakte en hierbij in de vangrail terecht kwam. De bestuurster kwam met de schrik vrij. Even later was het weer raak. Een auto gleed van het talud en schoot de sloot in. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.