Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vijftal uit Stadskanaal aangehouden na openlijke geweldpleging

PolitieSTADSKANAAL/VEENDAM – De politie heeft zaterdag op zondagnacht vijf jongemannen uit Stadskanaal in de leeftijd van 17 tot en met 20 jaar aangehouden voor openlijke geweldpleging. De jongemannen worden ervan verdacht dat zij op het Beneden Westerdiep in Veendam een 28-jarige man uit Veendam hebben mishandeld.

Na het geweld gingen de verdachten er vandoor. Een getuige zag de mannen in een auto stappen en wegrijden. Zij noteerde het kenteken van de auto. Ruim een half uur later troffen agenten de auto met de verdachten op de Atlantislaan in Stadskanaal aan. Hierop werd het vijftal aangehouden en in een cel ingesloten.

Verhoor
Zij worden vandaag gehoord. Het slachtoffer werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie stelt een nader onderzoek in.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.