Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Judoschool Tan-Ren-Jutsu in de prijzen in Onstwedde.

Judoschool Tan-Ren-JutsuONSTWEDDE – Op zaterdag 28 november werd een regio/opstap toernooi gehouden in sporthal “De Bast” in Onstwedde. Judoschool Tan-Ren-Jutsu Oost-Groningen heeft hier diverse prijzen in de wacht gesleept.

Beginnende judoka’s uit het Oldambt, Kanaalstreek, Westerwolde en Veenkoloniën hadden zich aangemeld voor dit judotoernooi. Terwijl de jonge judoka’s vol enthousiasme om het eremetaal streden, keken de toeschouwers vanaf de tribune vol spanning toe.

Judoschool Tan-Ren-Jutsu

Het was voor Judoschool TRJ Oost-Groningen een succesvolle dag. Hun judoka’s gingen met 5 keer goud, 8 keer zilver en 9 keer brons huiswaarts. Goud was er voor : Dion Willems, Marijn Willems, Milan Grave, Mirthe van Langen en Linda Jashanica. Zilver was er voor: Stijn Hansma, Thomas Groenbroek, Sanne Grave, Marit Zwikker, Harry Kerbof, Aïda Bagirova, Noa Meijer en Rhodé Klap. Brons was er voor: Olaf Bregman, Jasper Snoek, Stefan Ros, Reshum Sagel, Samanta Kruize, Mick Koster, Jesse Ottens, Marit Swarts en Cameron Luttje.

De judoka’s die net niet bij de eerste drie ereplaatsen waren, zijn allemaal met een mooie vierde prijs naar huis gegaan. Het volgende regio/opstap toernooi van dit seizoen wordt gehouden op 16 januari 2016 bij Judovereniging Ryu te Muntendam.

Meer informatie en foto’s in Oost-Groningen kunt u vinden op: www.judotanrenjutsu.nl

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.