Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerstconcert Bouke in Stadskanaal

BOUKE-Kerst-02STADSKANAAL – Met een ongezien hoge score, zag zanger Bouke Scholten zich nu bijna een jaar geleden bekroond tot absolute winnaar van het populaire TV-programma ‘The Winner Takes It All’ op SBS6. Nederland stemde massaal voor deze jongen uit Emmen, wiens stem als twee druppels water lijkt op die van Elvis. Bouke staat op 13 december met zijn avondvullende theatershow Jingle Bell Rock in theater Geert Teis in Stadskanaal.

Bouke begon eerder al aan een indrukwekkend parcours langs theaterzalen in Nederland, België en Duitsland. Maar ook Amerika riep hem, zodat Bouke als enige Europeaan ooit kon zingen op Graceland, het landgoed van zijn held en idool, Elvis Presley. Zelfs de originele band van the King trok met hem op tournee. Elvis-dirigent Joe Guercio werkte meerdere keren met Bouke en zei; “Bouke is phenomenal. He’s the Man!”, en pianist/arrangeur Glen Hardin kreeg de Nederlandse zanger zover dat hij met hem een CD opnam in Nashville.

En nu pakt Bouke uit met een avondvullende kerstshow die je meeneemt langs de grootste kerst-songs ooit, tot vergeten pareltjes van Elvis, maar ook van Mud, Chris Rea en andere kerst-iconen. Voor deze show wordt Bouke begeleid door zijn 6-koppige live band, z’n eigen kerstkoor, violen én danseressen.
Deze kerstshow is komende maand ook nog te zien in België, Duitsland en in Veldhoven (Noord-Brabant). Bouke is in het zuiden van Nederland al een aantal jaren een vaste gast met kerstmis. Zijn kerstshows zijn daar al ruim op voorhand uitverkocht.

Tickets voor deze show zijn verkrijgbaar via theatergeertteis.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.