Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pennenland uit Stadskanaal bestaat 15 jaar

STADSKANAAL- Het bedrijf Pennenland, leverancier van bedrukte promotieartikelen en relatiegeschenken, bestaat 15 jaar. In het afgelopen jaar heeft het bedrijf daarom verschillende spetterende acties uitgezet. Het resultaat bleek een omzetstijging van 20% en een uitbreiding van het aantal werkplekken.
Het hele jaar door heeft het bedrijf aan de Scheepswerfstraat in Stadskanaal verschillende acties uitgezet waaronder kortingen, cadeaus en prijsvragen. Op de 15e van elke maand werd er een winnaar bekend gemaakt van de prijsvraag. Ook bood Pennenland diverse aanbiedingen aan bij bestellingen, zoals een gratis luxe pen, een gratis schrijfmap en 15 euro korting op de volgende bestelling.

Bart Koster van Pennenland: “Dit heeft ertoe geleid dat Pennenland een flinke groei heeft doorgemaakt en het bedrijf zich hier op moet gaan aanpassen. Dit doet Pennenland nu al door uitbreiding van het aantal werkplekken en dat is weer goed is voor de werkgelegenheid. Maar dit is nog niet genoeg. In januari 2016 gaan wij een grote verandering doorvoeren. Wat dat is, blijft nog even geheim”.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.