Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

UWV trekt zich terug uit het Werkplein Veendam

Watersch. geb. Rotonde, op de achtergrond Avebe en de UWVVEENDAM – UWV trekt zich per 11 december terug uit het Werkplein Veendam. Reden hiervoor is dat klanten bij UWV veel zaken online kunnen regelen, zoals het aanvragen van een uitkering of het vinden van vacatures en kandidaten. Klanten kunnen voor persoonlijk contact terecht op de regiovestiging aan het Harm Buiterplein in Groningen.

Voor werkzoekenden
De dienstverlening van UWV verloopt steeds meer digitaal. Via uwv.nl en werk.nl kunnen klanten altijd terecht bij UWV, óók buiten kantooruren. Daar regelen zij al hun zaken rond tijdelijk inkomen, vinden zij vacatures, sollicitatietips en informatie over bijvoorbeeld netwerken. En wie zijn cv plaatst op werk.nl is vindbaar voor tienduizenden werkgevers. Klanten die behoefte hebben aan extra uitleg bij het werken met werk.nl of de Werkmap zijn zonder afspraak welkom op de inloopmiddagen, elke dinsdag van 12.00 tot 16.30 uur. Daarnaast organiseert UWV regelmatig netwerkbijeenkomsten, workshops en speeddates met werkgevers.

Werkgevers
Werkgevers vinden op uwv.nl informatie over werkvergunningen, ziekteverzuim, reorganisatie, ontslag en arbeidsrecht. Op werk.nl staat het laatste nieuws over de arbeidsmarkt, evenementen en voorlichtingsdagen in de buurt. Werkgevers kunnen daarnaast eenvoudig en kosteloos vacatures plaatsen, én duizenden cv’s van werkzoekenden door heel Nederland bekijken. Werkgevers die een kans willen geven aan mensen die moeilijk aan een baan komen, kunnen rekenen op persoonlijk advies en extra ondersteuning via de regionale Werkgevers Servicepunten van UWV en gemeenten.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “UWV trekt zich terug uit het Werkplein Veendam

  1. De afstand naar de mensen word hierdoor weer verder vergroot. Eerst kon je in je woonplaats terecht , daarna 15min. rijden in de auto (als je die hebt) en nu dus nog veel verder hiervandaan. En dan ook nog onlone terwijl met dit soort zaken persoonlijk contact essentieel kan zijn. Ik vind het een slechte zaak….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.