Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verjaardag Sinterklaas in Stadskanaal

Dorien en Sinterklaas in onderonsje

Dorien (RTVS) en Sinterklaas in onderonsje

STADSKANAAL – Zaterdag 5 december komt de Sint, tijdens zijn verjaardag, nog één keer naar Stadskanaal. Sinterklaas komt speciaal om de zaterdagmarkt te bezoeken. Op de markt zijn talloze cadeautjes en lekkernijen te vinden voor het heerlijk avondje. De jarige Sint en zijn zwarte Pieten zijn aanwezig van 11.00 tot 16.00 uur. Marching Band Con Spirito trekt deze zaterdag door het centrum om het winkelende publiek te vermaken met vrolijke Sint muziek. Kortom, het wordt heel gezellig zaterdag 5 december in het centrum.

Zondag verlaat de goedheiligman Nederland om terug te keren naar het warme Spanje. Maandag doet zijn neef, de Kerstman, ons land aan. Hij komt rechtstreeks van de Noordpool en is beter bestand tegen winterse temperaturen die binnenkort verwacht gaan worden.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.