Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

PvdA Borger-Odoorn wil snelle oplossing voor VV Valthermond

Foto: vvvalthermond.nl - vrouwen1

Foto: vvvalthermond.nl – vrouwen1

VALTHERMOND – De fractie van de PvdA Borger-Odoorn wil een snelle oplossing voor de accommodatie van VV Valthermond. Volgens de PvdA’ers is de gemeente te lang bezig met het zoeken naar een oplossing voor de gebouwen van de voetbalvereniging. In schriftelijke vragen van fractievoorzitter Henk Zwiep heeft de fractie verzocht om tempo te maken.

De accommodatie van VV Valthermond is sterk verouderd. De energielasten zijn ontzettend hoog door slechte isolatie en in de kleedkamers is sprake van schimmelvorming door onvoldoende luchtmogelijkheden. Dit leidt volgens de PvdA tot een ongewenste situatie. Door de vertraging van de gemeente loopt de voetbalvereniging ook nog eens het risico om buiten de boot te vallen voor de rijkssubsidieregeling om sportaccommodaties te verduurzamen. Om die reden heeft fractievoorzitter Zwiep nu aan de bel getrokken.

De PvdA heeft aan het college gevraagd om hoge prioriteit te geven aan een oplossing voor VV Valthermond. Ze wil ook graag weten of het college de zorgen deelt.Het traag oppakken van dit probleem past volgens fractievoorzitter Zwiep in het beeld dat dit college zonder visie en vooruitgang bezig is. De PvdA hoopt dat hier snel verbetering in komt.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.