Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De Westerwolde Wintertocht 2015

WWW.UitnodigingMUSSELKANAAL – Voor de tweede keer op rij organiseert Team Rolfes uit Musselkanaal dé winter mountainbike tocht van het Noorden: De Westerwolde Wintertocht! Op zondag 13 december kunnen mountainbikers het prachtige en onontdekte natuurgebied van Westerwolde en omgeving ontdekken in een tocht van 30, 50 of 70 kilometer. De kortste afstand is uitermate geschikt voor junioren!
Startpunt van de Westerwolde Wintertocht is Restaurant de Ruiten Aa in Sellingen (tussen 9:00 en 10:00 uur). Van daaruit wordt gefietst rondom de riviertjes de Ruiten Aa en de Westerwoldse Aa. Dit gebied maakt sinds de jaren ’90 deel uit van de ecologische hoofdstructuur van Oost Groningen en is beschermd natuurgebied.
In samenwerking met Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten zijn speciaal voor Team Rolfes nieuwe tochten uitgezet langs plaatsen als Jipsingboertange, Sellingerbeetse, Musselkanaal en Ter Apel. De hoge natuurwaarde van het Westerwolderlandschap maakt deze tocht
heel bijzonder.
Uitgebreide informatie over de routes vindt u op www.teamrolfes.nl. De Westerwolde Wintertocht wordt professioneel begeleid door Team Rolfes met EHBO- aanwezigheid, diverse verzorgingsposten op mooie locaties en verkeersregelaars op gevaarlijke oversteekplaatsen. De route voert ook over de eigen baan, het Team Rolfes A.T.B. Parcours, waar één van de gezellige verzorgingsposten is ingericht.
Voor pechgevallen rijdt er eigen een servicewagen rond. Veiligheid voorop! Deelname op eigen risico, het dragen van een fietshelm is verplicht.
Voor meer informatie en kunt u terecht op de website www.teamrolfes.nl
of www.facebook.com/teamrolfes.nl

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

1 Reactie op “De Westerwolde Wintertocht 2015

  1. De verkeers regelaars helpen bikers bij een veilige oversteek succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.