Direct naar de inhoud.

Nieuwe voorzitter Stichting Promotie Westerwolde

  • door:
  • op:

Bernard WinkelSTADSKANAAL – Bernard Winkel, Ondernemer en Beeldend Kunstenaar, is verkozen tot nieuwe voorzitter van de Stichting Promotie Westerwolde (SPW). De stichting heeft als doel het bevorderen/stimuleren en promoten van toerisme en recreatie in de regio Westerwolde. Als voorzitter van het bestuur volgt hij aftredend voorzitter Arie van Heeringen op.

Bernard Winkel
Bernard Winkel is woonachtig in Ter Apel. Hij is Ondernemer en Beeldend Kunstenaar. Bij zijn benoeming speelde voor het bestuur van SPW mee dat hij een warm hart heeft voor Westerwolde. Hij wil zijn ervaring als ondernemer graag inzetten voor de promotie van de regio. “Westerwolde is een kansrijke underdog in het Nederlandse toeristische landschap”
aldus Bernard Winkel.

Actieve ondernemers
Het bestuur bestaat uit verschillende actieve ondernemers en maatschappelijk betrokkenen uit de regio Westerwolde. Recent nam ook Ger Schuiling (maatschappelijk betrokkene) afscheid van SPW. Hij is opgevolgd door Reina Boels van Rein Advies.

Stichting Promotie Westerwolde
De Stichting Promotie Westerwolde is eind 2011 opgericht. De stichting speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van Recreatie & Toerisme in Westerwolde en het opzetten van de gezamenlijke marketing en promotie. Inmiddels heeft de stichting ca. 100 deelnemers; voornamelijk ondernemers op het gebied van Recreatie & Toerisme uit de regio Westerwolde.

De drie gemeenten in Westerwolde – Vlagtwedde, Bellingwedde en Stadskanaal – hebben in 2009 De Visie Toerisme Westerwoldse gemeenten “Compleet Westerwolde” vastgesteld. De gemeenten zien versterking van de toeristische sector als een belangrijke pijler voor de economische ontwikkeling van het gebied.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal