Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veel december gezelligheid in centrum Stadskanaal

 

RTVS in kerstsfeer (archief 2015)

RTVS tijdens MoonlightShopping december 2014

STADSKANAAL –  Zaterdag 12 december a.s. zal in aanloop naar de kerst, door de ondernemers van Centrum Stadskanaal de kerstperiode worden ingeluid. Om de kerstsfeer te verhogen is inmiddels de feestverlichting aan de gevels van bedrijfspanden en over het water aangebracht. Traditiegetrouw kan het winkelende publiek ook dit jaar Tussen 13.00-en 16.00 uur weer genieten van een optreden van Shantykoor de“Noszéliesingers”. Naast zeemansliederen en shanties, zal het koor Kerstliederen zingen. Aan de Beneluxlaan in het vrijstaande pand naast Univé is het koor te vinden. De Kerstmannen zullen u een gratis glaasje Glühwein aanbieden, beschikbaar gesteld door supermarkt Jumbo .De kinderen kunnen genieten van een kerstkransje. Centrum Stadskanaal nodigt u van harte uit het pand aan de Beneluxlaan te bezoeken!

Moonlight Shopping bij RTVS

Kerst-en-Moonlightshopping-Stadskanaal_20049Vrijdag 18 december a.s. Kerstmarkt en Moonlight Shopping. In het centrum van Stadskanaal wordt even als voorgaande jaren de Kerstmarkt en Moonlightshopping gehouden. Van 18.00-tot 23.00 uur zijn de meeste winkels geopend. Ook kan het winkelende publiek deze avond weer genieten van live muziek in alle straten,op de pleinen en in de Kanaalpassage. Kortom, overal volop gezelligheid in het centrum. Tijdens moonlight Shopping zijn, net als voorgaande jaren, radioreporters van RTVS aanwezig om een sfeervol verslag te maken. De sfeerreportage begint om 18.00 uur en is te volgen in het radioprogramma S-express..

Zaterdag 19 december:
Van 13.00 tot 16.00 uur een optreden van het Drents Vocaal Ensemble. Het Drents Vocaal Ensemble (1980) is een klein gemengd vierstemmig koor van ca. 20 leden en zal prachtige Chrismas Carols zingen. Kerstmannen zullen ook deze dag niet ontbreken in het centrum.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.