Direct naar de inhoud.

Kerstconcert Ma Musica in het Streekhistorisch Centrum

  • door:
  • op:

Vrouwenkoor Ma Musica met achter de piano Wim Opgelder
Vrouwenkoor Ma Musica met achter de piano Wim Opgelder
STADSKANAAL – Op zondagmiddag 20 december wordt er een sfeervol kerstconcert gegeven bij de kerstboom van het Streekhistorisch Centrum. Vrouwenkoor Ma Musica uit Borger zal een optreden verzorgen waarbij ze kerstliederen ten gehore brengen uit heel Europa.

Het koor staat onder leiding van dirigent/pianist Wim Opgelder. Daarnaast zal Wim van der Laan op hobo zorgen voor de instrumentale afwisseling.

Vrouwenkoor Ma Musica is opgericht in 1998 en bestaat uit 20 leden. Dirigent Wim Opgelder studeerde orgel en koordirectie aan het conservatorium te Groningen. Na het afronden van de koordirectiestudie en het behalen van het diploma orgel Uitvoerend Musicus, vestigde hij zijn praktijk als muziekdocent, organist en koordirigent. Behalve aan Ma Musica is hij als dirigent aan nog vijf koren verbonden. Verder is hij als organist werkzaam in de PKN kerken te Zuidlaren.

Het concert begint om 14.30 uur (zaal open om 14.00 uur). De toegangsprijs bedraagt € 8,00 (€5,00 voor donateurs van het Streekhistorisch Centrum), inclusief koffie en koek. Reserveren wordt aanbevolen. Dat kan tijdens kantoortijden telefonisch via 0599-612649 of per mail: info@streekhistorischcentrum.nl

Het Streekhistorisch Centrum is gevestigd aan de Ceresstraat 2 in Stadskanaal.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal