Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerstconcerten Christmas in Harmony in Boschhuis Ter Apel

 

Kerstconcerten Christmas in Harmony

Kerstconcerten Christmas in Harmony

TER APEL – Een gevarieerd programma samengesteld van lichte herkenbare muziek en veel mooie kerstnummers. Dat is wat bezoekers van de concerten Christmas in Harmony van de Ter Apeler Harmonie te zien en te horen krijgen. Christmas in Harmony bestaat uit twee kerstconcerten, die plaatsvinden op zaterdagavond 12 en zondagmiddag 13 december in Hotel Boschhuis in Ter Apel.

Tijdens de kerstconcerten wordt opgetreden door de organiserende Ter Apeler Harmonie onder leiding van dirigent Frank Ritsema. Ook begeleidt de harmonie gastoptredens van zanger Chris de Roo en zangeres Laura Dik. Verder speelt The Christmas Carols Band onder leiding van Jan de Vrieze, een gezamenlijk orkest van de Ter Apeler Harmonie en Harmonie 2e Exloërmond. Het programma bestaat uit een gevarieerd programma met meer dan 25 lichte, herkenbare kerstmelodieën waarbij nummers als Silent Night, A Swinging Christmas en Under the Christmas Tree slechts een kleine greep uit het repertoire zijn. Verder genieten de bezoekers van bekende klassiekers als Imagine van John Lennon, Hey Jude van de Beatles en een medley van Joe Cocker.

Succes
Met Christmas in Harmony worden voor de elfde achtereenvolgende jaar kerstconcerten gehouden in het sfeervolle Boschhuis in Ter Apel. Bestuurslid Eddy Boxem van de Ter Apeler Harmonie: ,,Het succes van de concerten wordt elk jaar groter. De samenwerking tussen de Ter Apel Harmonie, de Christmas Carols Band en de vocalisten is bijzonder prettig en ook de vele positieve reacties uit het publiek zijn voor ons aanleiding om deze mooie, indrukwekkende concerten opnieuw te organiseren.’’

Voorverkoop
Christmas in Harmony wordt gehouden op zaterdag 12 december vanaf 20.00 uur en op zondag 13 december om 14.30 uur. De zaal is een half uur voor aanvang open. Kaarten kosten 15 euro – inclusief een welkomstdrankje – en kinderen tot en met 12 jaar betalen 7,50 euro. De kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Drogisterij Van der Tuuk aan De Omloop 3 in Ter Apel. Reserveren kan ook telefonisch via nr. 06-10747663 of 06-10210853 of christmasinharmony@hotmail.nl.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.