Direct naar de inhoud.

Ruim 900 kg vuurwerk in beslag genomen

  • door:
  • op:

vuurwerk (1)ZUID-OOST DRENTHE – Afgelopen vier weken heeft de politie in Zuid-Oost Drenthe al ruim 900 kg vuurwerk in beslag genomen. Regelmatig ontvangt de politie overlastmeldingen en tips over het afsteken van vuurwerk. Door informatie van het publiek kan de politie de overlast aanpakken.

De politie heeft in een woning in Roswinkel 400 kg illegaal vuurwerk in beslag genomen. Daarnaast werden ook een aantal vuurwerkpistolen in beslag genomen. De politie hield daar een 24-jarige verdachte aan. Bij een woning in Nieuw Amsterdam werd 270 kg professioneel vuurwerk aantroffen. De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachten. Daarnaast kregen diverse jongeren een Halt-verwijzing omdat zij illegaal vuurwerk bij zich hadden.

Melden
Ook de komende tijd controleert de politie op vervoer en bezit van (illegaal) vuurwerk. Hebt u overlast van vuurwerk of weet u wie zich bezig houdt met illegaal vuurwerk? Belt u dan met de politie via 0900-8844. U kunt uw tips ook anoniem doorgeven aan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto: www.politie.nl



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal