Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Met de stoomtrein naar de kerstmarkt in Veendam

winterritten

Winterritten Stadskanaal – Veendam

VEENDAM –  Proef de sfeer van kerst, stoom en winter! Dat kan op zaterdag 19 en zondag 20 december. Dan rijdt de stoomtrein weer van Stadskanaal naar Veendam. In een sfeervol verlichte, versierde en verwarmde rijtuigen kunt u ideaal een bezoek brengen aan de kerstmarkt in Veendam. Deze kerstmarkt is op circa 10 minuten loopafstand van het station. Terwijl het winterse Veenkoloniale landschap aan u voorbij trekt kunt u in een bar-rijtuig genieten van lekkere glühwein en uiteraard ook koffie en thee. En dat kan nu ook tijdens de invallende duisternis.

Dienstregeling
Op zaterdag 19 december vertrekt de stoomtrein om 16.30 en 19.00 uur uit Stadskanaal. Uit Veendam vertrekt de trein om 17.45 en 20.30 uur. Op zondag 20 december worden er drie ritten gereden, dan vertrekt de trein om 12.15, 14.35 en 16.30 uur uit Stadskanaal. Vanuit Veendam rijdt de trein op die dag om 13.25, 15.30 en 17.30 uur.

Meer informatie
Meer informatie over de Kerstritten is te vinden op de website van Museumspoorlijn S.T.A.R.: www.stadskanaalrail.nl

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.