Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Specsavers Stadskanaal geeft Jongerencentrum The Gate financieel steuntje in de rug

StichtingSpecsaversSteuntSTADSKANAAL – Het nieuwe jaar gaat goed van start voor Jongerencentrum The Gate. Zij krijgt namelijk financiële steun van Specsavers Stadskanaal, dat vanaf januari 2016 een jaar lang voor haar gaat sparen.

Lokale initiatieven uit Stadskanaal konden zich in de afgelopen maanden aanmelden om kans te maken op een financieel steuntje in de rug. Uiteindelijk sleepte Jongerencentrum The Gate in Stadskanaal de meeste stemmen in de wacht.

Bijna 400 lokale initiatieven uit heel Nederland meldden zich aan op de website van Stichting Specsavers Steunt om kans te maken op een jaar lang financiële steun. Het publiek bracht vervolgens gedurende drie weken massaal zijn stem uit. In totaal is er ruim 135.000 keer gestemd op één van de goede doelen door het hele land. In Stadskanaal gaat het winkelteam van Specsavers sparen voor Jongerencentrum The Gate. “We zijn ontzettend blij met de financiële steun van Specsavers Stadskanaal. We vinden het heel bijzonder dat er zo veel mensen op ons hebben gestemd. Dat is een extra aanmoediging om ons ook in het komende jaar met veel enthousiasme in te zetten voor jongeren in Stadskanaal. De donatie van Specsavers is uiteraard heel erg welkom en we zullen hiervoor een heel goede bestemming vinden”, zegt Kitty Geleijnse van Jongerencentrum The Gate.

Stichting Specsavers Steunt
Iedere Specsavers-winkel geeft graag iets terug aan de lokale gemeenschap. Voor elk verkocht montuur en hoortoestel doneren zij automatisch een vast bedrag aan Stichting Specsavers Steunt. Aan het einde van het spaarjaar schenkt de winkel het bijeen gebrachte geldbedrag aan haar lokale goede doel en het landelijke doel. In januari start de zesde spaarronde. In februari 2016 vinden de Donatiedagen plaats en maken alle Specsavers-winkels de doelen, waarvoor in 2015 gespaard is, blij met een financiële donatie.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.