Direct naar de inhoud.

Majorettes Amicitia in de prijzen

  • door:
  • op:

Amicitia turnsters Waalwijk 2015MUSSELKANAAL – Afgelopen zaterdag 12 december zijn een viertal majorettes van de muziekvereniging Amicitia uit Musselkanaal in de prijzen gevallen op het NK majorettes in Waalwijk. De dames hadden zich tijdens de Noord Nederlandse kampioenschappen majorettes, op 10 oktober in Assen, geplaatst voor dit NK.

De zusjes Vera en Lauré Brinks kwamen uit in de jeugd 2 klasse en behaalden 81 punten en gingen met een bronzen medaille naar huis. Danique Louwdijk en Sophie Brinks behaalden met 88 punten een tweede plaats in de jeugd 3 klasse en namen de zilveren medaille mee naar Musselkanaal.

Op 20 februari 2016 zal voor de vierde keer de V/N Champions Trophy plaatsvinden. Tijdens dit internationale kampioenschap der lage landen zullen de beste majorette/twirlers van Vlamo België en de KNMO de strijd met elkaar aangaan. Beide duo’s hebben een ticket voor dit internationale kampioenschap bemachtigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-