Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Auto over de kop rotonde Gieten

Politie-112-logo-alarm-hulpdiensten. groot formaat.GIETEN – Zondagmiddag heeft op de rotonde van Gieten een ongeval plaats gevonden. Een bestuurder die vanaf Assen kwam, wilde voor de afslag rotonde gaan remmen maar gleed door. Hierdoor botste de auto tegen een vangrail, sloeg over de kop en kwam tot stilstand op het wegdek. Er zaten drie inzittende in het voertuig, waarvan twee naar het ziekenhuis zijn gebracht voor controle. De bestuurder zelf is niet gewond geraakt.

 

[info en foto’s: 112regioflits]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.