Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wethouder Borger Odoorn bezoekt mantelzorgers

Wethouder Frits Alberts Borger-Odoorn

Wethouder Frits Alberts Borger-Odoorn

EXLOO – Sinds 1 januari 2015 hebben gemeenten zelf de taak om mantelzorgers te waarderen. In dat kader krijgen zo’n 900 mantelzorgers in de gemeente Borger-Odoorn op donderdag 17 december een attentie uitgereikt.

De mantelzorgers hebben zich massaal aangemeld na een oproep van de gemeente, die niet alleen haar waardering wil uitdrukken maar de mantelzorg ook beter in beeld wil krijgen. In Borger, Exloo en Nieuw-Buinen gaan vrijwilligers langs de deur om de attentie persoonlijk te overhandigen. Ook wethouder Frits Alberts zal een aantal mantelzorgers in Exloo gaan bezoeken om zijn waardering uit te spreken. De wethouder vertrekt om 12.45 uur van het gemeentehuis in Exloo.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.